De Itovi scan

 

Alles in de wereld heeft een energie en een trilling. De iTovi scan kan deze trillingen bij ons meten. Wanneer ons lichaam uit balans is, dan is dat dus ook te meten. Je weet op deze manier waar je uit balans bent en welke olie (die ook een trilling heeft)  jou hierbij kan ondersteunen om de balans terug te krijgen. 

 

Als de iTovi je heeft gescand, geeft het resultaten op emotioneel en lichamelijk vlak. Je ziet heel goed welke elementen uit balans zijn en welke oliën je kunnen helpen dit weer in balans te brengen. Dus stel je hebt een verstoring in je immuunsysteem, dan zul je dit terugzien in de scan met daarbij de oliën die dit kunnen verhelpen.

 

Ik ben zelf super enthousiast over de iTOVi scanner. Het is een klein apparaat die je
lichaam doormeet en er vervolgens een rapport met essentiële oliën en supplementen aan koppelt.
Op die manier is het erg makkelijk om te ontdekken wat jouw lichaam en geest
nodig hebben om meer in balans te komen.
Iedereen is tenslotte op zoek naar balans.

 

Het maken van een scan duurt amper een minuut. Het rapport kan op meerdere
manieren gelezen worden. Ik bekijk steeds het totaal plaatje en het verband en daardoor zie je al heel snel wat de rode draad kan zijn van de klachten of hoe iemand zijn/haar vitaliteit kan verbeteren wanneer er geen directe klachten zijn.
Op basis daarvan geef ik je een advies over de te gebruiken producten en is het aan jou hoe en waarmee je precies aan de slag wilt gaan.

De software is in te stellen op meerdere scan mogelijkheden waaronder
“alleen Starterkit producten”, “alle essentiële olien”, “andere producten”.

 

 Je kan bij mij een scan laten uitvoeren, je krijgt onmiddellijk een kort overzicht van je rapport en ik geef je hierover advies.

Ik werk graag een extra analyse voor je uit met uitgebreide info over elke olie die in jouw rapport staat.

 

Een consult met scan  en uitgebreide analyse kost €50

Een consult met scan en een rapport alleen kost €35

 

Je kan om de twee à 4 weken een nieuwe meting doen en zo werken aan het verbeteren van je vitaliteit.

 

Uiteraard kan je de itovi ook aanschaffen voor jezelf en je gezin.

 

Maar ook (kinder) coaches kunnen
bij begeleiding van hun clienten door de scanner een duidelijker, onderliggende
oorzaak vinden.

 

Koop hier je eigen itovi scan!

 

 

Wil je graag weten hoe het nu precies werkt?

 

Maar wat doet een iTOVi scan apparaat precies?
De iTOVi-scanner combineert bio-impedantie, druksensor,
temperatuur en Bluetooth®-technologieën om gepersonaliseerde
wellness rapporten te genereren.
Lees hieronder meer over de revolutionaire technologie die de iTOVi-scanner gebruikt. 

 1. ELEKTRISCHE FREQUENTIE
  Elk biologisch of niet-biologisch ding heeft een unieke energie die trilt op bepaalde frequenties. Een frequentie is het aantal keren dat een golf zichzelf herhaalt binnen een seconde, een oscillatie genoemd. iTOVi heeft elke unieke frequentie van essentiële oliën en supplementen van de Young Living producten gemeten en geregistreerd. Via de elektroden op de iTOVi-scanner worden deze frequenties de huid ingestuurd, waardoor een meetbare respons van het lichaam wordt opgewekt.
 2. BIO-IMPEDANTIE
  Bio-impedantie is een technologie die gewoonlijk wordt gebruikt om de lichaamssamenstelling te meten door weerstand tegen elektrische frequenties. Tijdens een iTOVi-scan geeft het apparaat kleine elektrische stromen door de huid om de weerstand van het lichaam tegen frequenties te meten, die elk de natuurlijke trilling van verschillende supplementen en oliën bevatten. Het doorgeven van elektrische frequenties induceert een meetbare respons van het lichaam die vervolgens wordt vastgelegd en weergegeven in het iTOVi-rapport.
 3. DE REACTIE VAN HET LICHAAM
  Bio-impedantie vertrouwt op het autonome zenuwstelsel van het lichaam om reacties op te wekken. Het autonome zenuwstelsel is het centrale commandocentrum van het lichaam, verbonden met elk ander deel van het lichaam en kan worden gebruikt om reactionaire resultaten te geven. Er zijn veel manieren om die resultaten te meten (bijv. bloeddruk, doorbloeding, huid- of lichaamstemperatuur, ademhalingspatronen, oogdilatatie, zweetklieren / huidvochtigheid, enz.) Een specifieke manier om de reactie te meten is dat het weefsel meer of minder bestand is tegen elektrische stroom. Veranderingen in temperatuur kunnen ons ook helpen begrijpen hoe het lichaam reageert. Tijdens een iTOVi-scan worden honderden frequenties 1 voor 1 naar het lichaam gestuurd. Het lichaam heeft een unieke reactie op elk van deze frequenties. Terwijl het lichaam reageert op de elektrische stroom, meet iTOVi deze reacties.
 4. ALGORITME
  De manier waarop iTOVi de reactie van het lichaam berekent, is uiterst nauwkeurig. Het gebruikt een complex algoritme om de gegevens van de reacties te ordenen. Een algoritme is eenvoudig een verzameling wiskundige vergelijkingen. Dit proces wordt vaak het vertaalproces genoemd. Het iTOVi-algoritme vertaalt wat je lichaam met je communiceert. Tijdens het uitvoeren van één scan, voert de iTOVi-scanner het algoritme meerdere keren uit om het ware antwoord van het lichaam te vinden.
 5. HET SCAN RAPPORT
  Terwijl de iTOVi-scan wordt uitgevoerd, reageert je lichaam op frequenties en slaat de scanner deze wijzigingen op, waarbij supplementen en essentiële oliën worden geïdentificeerd die overeenkomen. Naarmate de scan eindigt, worden deze frequenties vastgelegd, geanalyseerd en gecompileerd tot een gepersonaliseerd iTOVi-rapport. Op basis van de informatie verzameld tijdens elke sessie, zal de iTOVi-app de oliën of supplementen aanbevelen waarop je lichaam de sterkste reactionaire reactie had. Deze aanbevelingen worden in je rapport getoond, waarbij elk product wordt getoond op basis van de kracht van zijn reactie.

 

Het gebruik van de aanbevolen olie of supplement zal de frequenties van je lichaam in zijn optimale staat terugbrengen.

 

Ben jij benieuwd wat de uitkomst voor jou zal zijn?

Je bent van harte welkom voor een body scan.

 

Maak hier  je afspraak via WhatsApp of stuur me een mailtje.Ik wil een itovi scan doen.

Bestel HIER je eigen iTOVi scan apparaat