Hoe ik mijn leven gemakkelijker maak met boxen!

Gepubliceerd op 18 maart 2021 om 18:27

Voor ik deze zomer moest bevallen van mijn tweede kindje hadden we het  hier thuis een gesprek over de logistieke kant van alles, en dan vooral over het koken en boodschappen doen. De reden van dit gesprek was dat deze twee taken in feite hoofdzakelijk voor mij waren. Het werd tijd om dit te evalueren. Ik zou al een week in het ziekenhuis blijven na de keizersnede  en daarna wou ik echt mijn  tijd nemen om te herstellen. Dit keer zou ik alles anders doen, volgens het ritme van mijn baby en niet volgens het ritme van de verwachtingen van de wereld laat ik maar zeggen.

 

Mijn wederhelft had hier alle begrip voor en kwam met een strak plan.

 

We zouden een maaltijdbox  bestellen en hij zou het koken volledig voor zijn rekening nemen, een kleine "oef" ontsnapte uit mijn mond, iets wat ik kon schrappen op het lijstje "waar ik mij zorgen over maak als ik 's nachts niet kan slapen".

 

Proberen voor een weekje was het plan. De overige boodschappen zouden we online bestellen en afhalen.

 

We zijn 7 maanden verder en nog steeds doen we het zo. En eerlijk, hallelujah, het is  dan ook niet bij die ene maaltijdbox gebleven.

 

Tegenwoordig bestaat de organisatie van ons gezin vooral uit boxen.

Het resultaat is dat ik nog amper naar de winkel moet.

Wat ik trouwens een groot pluspunt vind, ik vond het vroeger al niet zo tof, en nu met het hele pandemie-masker gebeuren al helemaal niet meer!

 

Dus even een overzichtje van hoe ik het doe!

 

Eerst en vooral, de maaltijdbox bestel ik via Hello fresh, zelf zijn wij daar super tevreden van, je kan overigens veel extra bij bestellen ook. Ik bestel ook mijn fruitbox en lunch er bij, zelfs eitjes en broodjes, het is heaven on earth voor mij. Het beste van al is dat manlief nog steeds elke avond kookt voor ons, een dikke pluim voor hem en voetjes onder tafel voor mij.

 

Luiers bestel ik  met een box, telkens voor 6 weken ver. Ik zit nooit zonder luiers, en dat was vroeger wel anders.

Wij gebruiken de luiers van Little Big Change, ze worden afgeleverd in een grote doos en er zit af en toe een surprise in, een leuke gadget of speeltje voor de baby, pluspunt! Ik hou van cadeautjes. Maar ik heb ze vooral gekozen omdat er geen schadelijke stoffen gebruikt worden en ze zacht zijn voor de babyhuid.

 

Gezonde tussendoortjes voor de oudste en snacks voor de baby bestel ik ook via een box, een super leuke site heb ik hiervoor ontdekt. Bij Nommies.nl kan je een box proberen om het assortiment te leren kennen.

 

En het volgende wat ik wil proberen is de maaltijdbox voor baby's die ik ontdekte van The healthy Baby club met 100% biologische voeding.

 

Mijn maandelijkse wellness box van Young Living is de topper tussen mijn boxen!

Het is bijna een cadeautje elke maand, ook letterlijk omdat er gratis cadeautjes inzitten.

 

Wat bestel ik allemaal?

Onze shampoo, douchegel, badschuim, tandpasta, baby shampoo, baby lotion, luiercreme, vochtige baby wipes, onze vitamine supplementen, poetsproducten, wasmiddel en last but not least, the oils.

 

Voor elke euro die ik eraan uitgeef krijg ik punten, waarvan ik gewoon nog een extra bestelling kan doen, hiervoor moet ik enkel de vezendkosten dan betalen, de producten krijg ik GRATIS.

Bovendien zijn er elke maand opnieuw weer andere promo's, die je gewoon bij je bestelling krijgt. Dus soms zit jouw favoriete product gewoon gratis bij de promo's die maand. Dus ja, je krijgt cadeautjes, en zoals ik al zei ik ben een sucker for free gifts.

 

Wil je ook graag een op maat gekozen welness box ontvangen, lees hier verder.

 

Wat is nu het eindresultaat, wat win ik hiermee?

 

1. Gezondheid

De maaltijdboxen zijn vers en puur, ik kies voor het beste en ontvang dat ook.

 

De luiers zijn gemaakt zonder rotzooi in zodat je baby ook geen rode billetjes krijgt. Ga het maar eens googelen, je zou verschieten.

 

De wellness box bevat alleen natuurlijke producten, nergens zitten er chemische stoffen in, alles is op basis van essential oils, zelfs de schoonmaak producten zijn puur natuur. Het allerbeste voor je geziN, je stelt zelf elke maand de producten samen.

Als je nog helemaal nieuw bent is je beste start de starterkit

De rest volgt dan vanzelf.

 

2. Tijd

 Want alles wordt gewoon geleverd aan mijn deur. Ik hoef me niet te haasten tussen twee dutjes door om van de ene winkel naar de andere te crossen, laat staan een grumpy baby in een maxi cosi steken en overal mee naar toe sleuren.

 

3. Geld

Ik weet op voorhand wat het mij gaat kosten en sta dus ook nooit meer voor verrassingen. Ik kan het volledig aanpassen aan ons budget van de maand. En ik doe geen impuls aankopen  in de winkel. 

 

Conclusie: alleen maar voordelen dus!

 

En zo is mijn mama leven een heel stuk eenvoudiger. Ik moet veel minder nadenken, en alle boxen kan je zelf aanpassen, zo veel als nodig.

Een meerwaarde voor ons leven en zo blijft er een hele hoop tijd over voor elkaar en voor leukere dingen.

 

Liefs,

Joyce

 

 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.