Hormonen & Progessence Plus

Gepubliceerd op 21 februari 2021 om 21:09

Hormonen & Progessence Plus

Ik vertel jullie er graag iets meer over.

Met onze leeftijd dat verandert, gaan ook onze hormoon levels op en neer. Het begint al in de puberteit, vervolgens het (proberen) zwanger worden, tijdens de zwangerschap, na een zwangerschap, gewoon elke maand, en daarna tijdens de menopauze.

 

Wij vrouwen en onze hormonen, bijna elke vrouw heeft er toch wel iets van last van. En laat dat nu net zijn waarom Gary Young en Dan Puser (MD) Progessence plus serum geformuleerd hebben. Met wilde yam extract en essential oils die van nature helpen om het lichaam te balanceren zoals copaiba, bergamot, rosewood, sacred frankincense, cedarwood & clove)

 

Dit serum dringt gemakkelijk in de huid door omdat het herkend wordt door het lichaam omdat het niet synthetisch is.

Veilig om te gebruiken van 12 tot 100 jaar!Je gebruikt 2 tot 4 druppels max per dag op je onderarm.Afhankelijk van waar je imbalance komt duurt het 1 tot 2 maanden voor je het grote verschil merkt.

Ik kan 1 iets zeggen, ik zal het nooit meer niet gebruiken!

Voordelen zijn, betere slaap, betere mood, mooie huid en ik heb geen PMS meer, niks, nada. Ook geen puistjes meer door hormonen ( rond je mond en rond je kaak is hormonaal)En alles is regelmatig nu! Hallelujah, ik wou dat ik dit kende toen ik 16 jaar was.

Uit ondervinding kan ik hierover nog niet spreken, maar dames zijn er ook zeer tevreden mee tijdens de menopauze!

Ik ben er blij mee, en ik denk dat jij het ook kan gebruiken!

 

Liefs Joyce


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.