Great Day Protocol

Gepubliceerd op 11 juli 2020 om 09:26

Dit is een collectie van mijn favoriete oliën.Het is een simpele manier om je dag goed te starten!

Great day protocol

Stap 1:

ValorDit is een kracht gevende mix van essentiële oliën dat de fysieke en de spirituele aspecten van het lichaam ondersteuning geeft om gevoelens van kracht, moed en zelfvertrouwen te verhogen.

doe 1 in je linker palm en wrijf je handen samen en inhaleer, adem de olie in en denk aan je affirmatie voor die dag. Breng een aan onder elke voet.

Stap 2:

Highest potentialDit is een spirituele, versterkende olie die jezelf laat toestaan om je volle potentieel te bereiken. Het helpt je fysiek en emotioneel balans te brengen zodat je je kunt focussen ophef bereiken van je doelen. Helpt ook om boosheid, ergernis en frustraties uit de kindertijd los te laten.

Breng 1 aan in het kuiltje van je nek en verdeel 1 druppel over je slapen.

Stap 3:

Joy, De olie is een luxueuze, exotische mix die magnetische energie creëert en het hart vreugde brengt en een gevoel van romantiek geeft. Het heeft een positieve werking op je emoties en stemming. Het kan je helpen bij verdriet, depressie en andere emotionele gevoelens en herinneringen.

Breng 1 aan op je hart en verdeel 1 druppel achter je oren.

Stap 4:

White Angelica, De olie is een kalmerende en verzachtende mix die gevoelens van bescherming en veiligheid bevordert. Het combineert oliën die al eeuwen gebruikt worden om het aura te verbeteren, wat een gevoel van sterkte en uithouding geeft. Het is bekend om zijn eigenschappen voor energetische bescherming, een soort schild voor negatieve energie of verstorende gedachten.De olie biedt spirituele kracht en bescherming.

Doe 1 in de palm van je hand en ga hiermee over je hoofd, gezicht, schouders, borst en naar beneden tot onder je voeten. Breng op elke schouder 1 druppel aan.

Ik heb hiervan ook een aura spray gemaakt die we sprayen voor we de deur uit gaan!

Probeer deze simpele routine eens uit en merk het verschil

Have a great day


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.