Als ik het kan, kan jij het ook!

Voel je al langer dat je meer wil.

Ben je op zoek naar een job die je van thuis uit kan doen en ook perfect kan combineren met je gezin?

Misschien heb je al een eigen zaak waar je graag iets extra aan je klanten wil aanbieden, of ben je al coach.

 

Net als ik kan je onafhankelijk distributeur van Young Living worden, en je eigen droom waarmaken.

Ik help je graag op weg op de best mogelijke manier.

Persoonlijk zal ik jou coachen en helpen om jouw succesverhaal te schrijven.

 

Eerst en vooral, het gaat niet over verkopen, maar over het delen van de producten.

De producten veranderen levens en geven mensen de mogelijkheid om te dromen.

Ook jouw leven kan veranderen, vandaag nog!

 

Waarom Young Living?`

Wil je graag je leven zelf bepalen?

Met plezier naar je werk gaan?

Je nooit meer zorgen maken over het betalen van rekeningen?

Met het compensatieplan van Young Living krijg je de kans om een bedrijf op te bouwen dat je leven voorgoed kan veranderen.

Een distributeur van Young Living doet echter veel meer dan alleen een bedrijf opbouwen. Je krijgt de kans om uitgebreid te netwerken, praktijkervaring op te doen en je maakt deel uit van een gemeenschap.

 

 

Compensatieplan: Young Living biedt een toonaangevend compensatieplan met royale commissies en bonussen.Compensatieplan (Issu)
 
Groothandelsprijzen: Bespaar 24 procent op de detailhandelsprijs van Young Living producten. Bespaar daarnaast iedere maand nog meer geld met exclusieve specials en promoties.
Essential Rewards: Als distributeur kom je in aanmerking voor het Essential Rewards programma en kun je tot 20 procent aan Essential Rewards punten terugverdienen bij elke bestelling.
Exclusieve ervaringen: Neem deel aan unieke evenementen zoals de Global Leadership Cruise en de jaarlijkse International Grand Convention en ervaar ons Seed to Seal® proces op onze boerderijen.
Gemeenschap: Maak deel uit van een warme gemeenschap. Niet alleen je sponsor, maar de hele Young Living gemeenschap staat klaar om je bij te staan en te ondersteunen.
Opleiding: Young Living biedt doorlopend opleidingsmogelijkheden aan in de vorm van conferenties en evenementen. Je wordt op de hoogte gehouden door middel nieuwsbrieven.
Erkenning: Young Living leden worden maandelijks erkend voor hun prestaties.

 

 

Nog geen interesse in het opbouwen van een eigen bedrijf? Schrijf je dan in als klant en ontvang onze producten tegen detailhandelsprijzen met flexibele maandelijkse bestelopties.
Klik op onderstaande link om lid te worden. Kies de gewenste optie - onafhankelijke distributeur of klant.

 

https://www.myyl.com/bliss-kidss-blendss#ewm/blisss

 

 

 

 

Begeleiding

Ik neem met liefde je hand vast om je te begeleiden.

Je komt in mijn team, maar het is niet zo dat je voor mij gaat werken.

Jij kan geheel je eigen ding doen, je eigen weg zoeken en je bent je eigen baas.

Maar, je hoeft het niet alleen te doen. Je komt terecht in een warme community waar we elkaar steunen en helpen groeien

 

 

Wat maakt deze “job" nu anders ?  

*Je werkt met kwaliteit producten van een bedrijf die werkt vanuit het hart, hun visie is dat elk huishouden wereldwijd de oliën kan leren kennen.

* Je laat mensen kennis maken met de producten van Young Living en begeleidt ze zelf naar een meer natuurlijke levensstijl.

En het gaat bijna als vanzelf, want je bent zelf zo enthousiast over de producten dat je ze met liefde deelt met anderen.

Zo ging het toch bij mij!

* Vrijheid om te werken wanneer je wilt, waar je wilt, met wie je wilt en hoe je wilt.

* Je kan verlof nemen en nog steeds betaald worden.
* Fantastische bonussen en incentives. Mooie producten, “all paid” over de hele wereld reizen naar o.a. de Young Living Farms.
* Nieuwe vriendschappen. Je ontmoet veel nieuwe mensen binnen ons team, maar ook internationaal als je naar bijvoorbeeld een incentive (reis) gaat wanneer je een bepaalde status hebt bereikt.
* Je begeleidt dagelijks anderen bij het opzetten van hun eigen bedrijf. Uiteraard gebeurt dit met onze hulp.
* Je kunt de mogelijkheid krijgen om op Young Living Events te presenteren. Dit is geen vereiste, maar wel een mogelijkheid die Young Living biedt.

*Financiële vrijheid. Er is geen plafond aan wat je kunt verdienen. Ook al is geld vaak niet de drijfveer, financiële vrijheid creëert  kansen voor je en brengt comfort.

 

Mensen  in hun eigen kracht brengen  en vanuit daar hun ware passie te helpen vervullen hoort bij de job.

 

Zo hebben wij mensen in ons team die nu full-time thuis bij hun kinderen kunnen zijn, geld hebben om een opleiding te doen waar ze al lang van droomden, reizen, en zo veel meer. 

Je kunt je dromen werkelijkheid laten worden. 

 

Klinkt bijna te mooi om waar te zijn toch?

Maar er zitten geen addertjes onder het gras en je zit ook nergens aan vast. No worries!

 

Heb je een eigen bedrijf waarbij je de producten van Young Living wilt integreren (denk aan personal trainer, kindercoach, schoonheidsspecialiste, pedicure, masseur, kapper) plan dan een online gesprek met me in, ik vertel je de mogelijkheden

 

 

 

Mlm wat is dat nu precies?

 

Young Living is een MLM bedrijf.

MLM, of ook wel netwerkmarketing genoemd, is een businessmodel/verdienmodel wat vooral in Amerika en Azië heel bekend is. Wat houdt het nou precies in? Stel je hebt heerlijk gegeten bij je favoriete restaurant. Je deelt dit op Social Media en tagged daarin het restaurant. De kans is groot dat één van je vrienden daar ook eens gaat eten naar aanleiding van jouw bericht. MLM werkt op ditzelfde principe, namelijk via mond-tot- mond-reclame. Echter krijg je dan betaald voor je doorverwijzing. De producten zijn vaak uniek en van zeer hoge kwaliteit en zijn niet te koop in een winkel. Je komt aan de producten via degene die jou ermee introduceert. Een normaal bedrijf steekt geld in hun marketing, huur pand, schoonmakers, transportkosten, etc. Dit geld gaat bij een MLM bedrijf naar de distributeur die het product verkoopt.

 

Wat maakt MLM aantrekkelijk?

Doordat er geen hoge instapkosten zijn of maandelijkse hoge lasten qua huur winkelpand, gas/water en licht, etc., is dit een laagdrempelige manier om je eigen business te beginnen. Je kunt het dan ook makkelijk opstarten naast je eventuele huidige job.
Is het snel geld verdienen? Nee, je moet er wel daadwerkelijk tijd en energie in steken, echter bepaal je zelf hoeveel dit is.

Jij bent de baas over je eigen business.

 

 

Compensatieplan

Als je zakelijk start binnen in een MLM bedrijf, dan bouw je een team op van leden en daaronder vallen leden die besluiten zakelijk te gaan. Hoeveel geld je vervolgens verdient, hangt af van het compensatieplan van het bedrijf. Elk MLM bedrijf heeft zijn eigen compensatieplan en dit is één van de belangrijkste dingen waar je naar moet kijken voordat je besluit om zakelijk in te stappen. Het moet duidelijk en simpel zijn, mogelijkheden bieden tot snel geld verdienen of bonussen, mogelijkheden bieden tot een passief inkomen op langere termijn en mogelijkheden om ongelimiteerd geld te verdienen.

Young Living voldoet aan dit alles en staat genoteerd als een zeer goed MLM bedrijf met een zeer goed compensatieplan. Eén van hun bonussen is dat je kunt reizen naar één van hun boerderijen, die wereldwijd te vinden zijn.

 

De investering

Dat is de starterkit!

Ja dat is alles, je kan meteen starten als je dat wil.

 

Naar wie ben ik op zoek?

Wil je graag de leukste job ter wereld doen, net zoals ik?

Plan een online gesprek met me in!

via hello@blisskidss.com 

of vul het onderstaande contact formulier in.

 

Omdat hier over lonen gepraat wordt ben ik verplicht om het compensatie plan te vermelden.

 

'I always believed that one woman's succes can only help another woman's succes'                                                                                                                     -Gloria Vanderbilt-