En er is nog meer!

 

Als je bij mij de starterkit koopt dan kom je automatisch in the Blooming Blends Community.

Deze warme community bestaat uit allemaal vrouwen die je al voor zijn gegaan. Ook heb je dan een eigen account bij Young Living en krijg je zo toegang tot speciale aanbiedingen, je bestellingen en meer.

 

 

Besloten Facebookgroep

Na aankoop van de starterkit voeg ik je toe in onze besloten Facebookgroep.

In deze groep delen we kennis, ervaringen en tips met elkaar en kun je iedere dag je vragen stellen.

Deze groep is een perfecte start om aan de slag te gaan met de essentiële oliën. Je zult vanaf het eerste moment veel vragen gaan hebben zoals “ Hoe maak ik een roller? Hoe gebruik ik mijn diffuser? welke recepten kan ik maken?” en zo verder. Op al deze vragen vind je antwoorden in onze warme  en gezellige community.

 

Regelmatig ledenbijeenkomsten door het hele land

Door Blooming Blends en de door de leden zelf in onze community worden bijeenkomsten georganiseerd. Dit kan een gezellige high tea zijn waar mensen samen komen en elkaar tips en ideeën vertellen over de oliën of worden bijeenkomsten georganiseerd waar een lezing wordt gehouden over een bepaald onderwerp. Houd hiervoor ook de Facebookgroep goed in de gaten.

Workshops

Blooming Blends organiseert een aantal keer per jaar workshops voor haar members.

Een greep uit de verschillende workshops:

Startkerkit workshop

Je gaat aan de slag met de oliën uit jouw starterkit.

Je leert hoe je rollers moet maken, een pipetflesje, een plantaardige capsule vult, een roomspray maakt en verder is er ook aandacht voor het spaarprogramma van Young Living: Essential Rewards. Deze workshop is een eigenlijk een must om te volgen!

Kids workshop

Voor mama’s de perfecte workshop om een aantal recepten te maken voor de kids. Denk aan een vallen- en stotencrème, een roller tegen insectenbeten, een desinfecterende spray, een ‘slaap zacht’ spray en nog veel meer.

Summer essentials workshop

In deze workshop maak je een aantal essentials die je goed kunt gebruiken in de zomer. Denk aan een insectenspray, een aftersun lotion, een muggenspray en een onstpannen-op-reis roller.

Klaar voor de herfst workshop

Goed voorbereid de herfst in gaan is een goede ondersteuning van je gezondheid in de koude maanden. We maken onder andere een weerstandsroller, een weer- en windbalsem, een herfstthee en een neusspray.

Make-over van je medicijnkastje workshop

We gaan aan de slag om je medicijnkastje een natuurlijke make-over te geven. Hoe gaaf is het om een roller te hebben voor blauwe plekken, een balsem voor op de borst bij verkoudheid, een s.o.s spray bij vallen of stoten, een roller tegen hoofdspanningen en nog een aantal Eerste Hulp Essentials.